2017 Winton SuperSprint Schedule & Results

Friday May 19 to Sunday May 21

Friday May 19
Start / End Series Session Duration Results
08:45 - 09:05
Support Categories
Practice 1
20 mins
Result ›
09:15 - 09:35
V8 Touring Cars
Practice 1
20 mins
Result ›
09:45 - 10:05
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
Result ›
10:15 - 10:35
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 1
20 mins
Result ›
10:50 - 11:20
Virgin Australia Supercars Championship
Additional Drivers Practice
30 mins
Result ›
11:30 - 11:50
Support Categories
Practice 2
20 mins
Result ›
12:00 - 12:20
V8 Touring Cars
Practice 2
20 mins
Result ›
12:35 - 13:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
45 mins
Result ›
13:35 - 13:55
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
Result ›
14:05 - 14:25
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 2
20 mins
Result ›
14:40 - 15:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
45 mins
Result ›
15:40 - 16:00
Support Categories
Qualifying
20 mins
Result ›
Saturday May 20
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 09:30
Touring Car Masters
Fan walk on grid
60 mins
10:15 - 10:35
V8 Touring Cars
Qualifying
20 mins
Result ›
10:50 - 11:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
45 mins
Result ›
11:50 - 12:10
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
12:20 - 12:40
Australian V8 Ute Racing Series
Qualifying
20 mins
Result ›
12:50 - 13:10
Support Categories
Race 1
10 laps
Result ›
13:25 - 13:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 9
15 mins
Result ›
13:55 - 14:15
V8 Touring Cars
Race 1
12 laps
Result ›
14:25 - 14:45
Touring Car Masters
Race 1
12 laps
Result ›
14:55 - 15:15
Australian V8 Ute Racing Series
Race 1
10 laps
Result ›
16:00 - 17:10
Virgin Australia Supercars Championship
Race 9
40 laps
Result ›
Sunday May 21
Start / End Series Session Duration Results
08:50 - 09:10
V8 Touring Cars
Race 2
12 laps
09:20 - 09:40
Touring Car Masters
Race 2
12 laps
Result ›
09:50 - 10:15
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
14 laps
Result ›
10:25 - 10:45
Support Categories
Race 2
10 laps
Result ›
11:00 - 11:20
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 10
20 mins
Result ›
11:35 - 12:00
V8 Touring Cars
Race 3
14 laps
Result ›
12:10 - 12:30
Touring Car Masters
Race 3
12 laps
Result ›
12:40 - 13:00
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
10 laps
Result ›
13:45 - 15:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 10
67 laps
Result ›
15:55 - 16:25
Support Categories
Race 3
17 laps
Result ›
Next Event
Coates Hire Ipswich SuperSprint
In Progress
Next
Additional Driver Practice
Format
SuperSprint
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
3.120km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter