2017 WD-40 Phillip Island 500 Schedule & Results

Friday April 21 to Sunday April 23

Friday April 21
Start / End Series Session Duration Results
09:05 - 09:25
V8 Touring Cars
Practice 1
20 mins
Result ›
09:35 - 09:55
Support Categories
Practice 1
20 mins
Result ›
10:05 - 10:45
Dunlop Super2 Series
Practice
40 mins
Result ›
10:55 - 11:15
Toyota 86 Racing Series
Practice
20 mins
Result ›
11:25 - 11:45
V8 Touring Cars
Practice
20 mins
Result ›
11:55 - 12:15
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
Result ›
12:30 - 13:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
40 mins
Result ›
13:25 - 13:45
Support Categories
Practice 2
20 mins
Result ›
13:55 - 14:15
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
Result ›
14:30 - 15:00
Dunlop Super2 Series
Race 1
16 laps
Result ›
15:15 - 15:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
40 mins
Result ›
Saturday April 22
Start / End Series Session Duration Results
09:50 - 10:10
V8 Touring Cars
Qualifying
20 mins
Result ›
10:20 - 10:40
Support Categories
Qualifying
20 mins
Result ›
10:50 - 11:05
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
15 mins
Result ›
11:25 - 11:55
Dunlop Super2 Series
Race 2
16 laps
Result ›
11:50 - 12:00
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
12:10 - 12:30
V8 Touring Cars
Race 1
9 laps
Result ›
12:45 - 13:05
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 5
20 mins
Result ›
13:05 - 13:15
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
13:25 - 13:45
Support Categories
Race 1
10 laps
Result ›
13:55 - 14:15
Toyota 86 Racing Series
Race 1
8 laps
14:30 - 15:00
Dunlop Super2 Series
Race 3
16 laps
Result ›
15:45 - 17:25
Virgin Australia Supercars Championship
Race 5
57 laps
Result ›
Sunday April 23
Start / End Series Session Duration Results
09:10 - 09:30
Support Categories
Race 2
10 laps
Result ›
09:40 - 10:05
Toyota 86 Racing Series
Race 2
10 laps
Result ›
10:15 - 10:35
V8 Touring Cars
Race 2
9 laps
Result ›
10:50 - 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 6
20 mins
Result ›
11:10 - 11:20
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
11:30 - 11:50
Support Categories
Race 3
10 laps
Result ›
12:00 - 12:20
Toyota 86 Racing Series
Race 3
8 laps
Result ›
12:40 - 13:10
Dunlop Super2 Series
Race 4
16 laps
Result ›
13:50 - 15:30
Virgin Australia Supercars Championship
Race 6
57 laps
Result ›
15:40 - 15:50
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
16:00 - 16:25
V8 Touring Cars
Race 3
12 laps
Result ›
Next Event
ITM Auckland SuperSprint
In Progress
Next
Practice 1
Format
International SuperSprint
Hard Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.910km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter