2017 Vodafone Gold Coast 600 Schedule & Results

Friday October 20 to Sunday October 22

Friday October 20
Start / End Series Session Duration Results
08:40 - 09:00
Formula 4
Practice 1
20 mins
Result ›
09:10 - 09:30
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 1
20 mins
Result ›
09:40 - 10:10
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
30 mins
Result ›
10:20 - 10:40
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
Result ›
10:55 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
11:45 - 12:05
Formula 4
Practice 2
20 laps
Result ›
12:15 - 12:35
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 2
20 mins
Result ›
12:45 - 13:15
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
30 mins
Result ›
13:25 - 13:45
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
Result ›
14:00 - 14:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 (Co-Drivers Only)
30 mins
Result ›
14:50 - 15:10
Formula 4
Qualifying
20 mins
Result ›
15:20 - 15:40
Australian V8 Ute Racing Series
Qualifying
20 mins
Result ›
15:50 - 16:10
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
16:20 - 16:40
Aussie Racing Cars
Race 1
20 laps
Result ›
16:55 - 17:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
Result ›
Saturday October 21
Start / End Series Session Duration Results
09:15 - 09:35
Formula 4
Race 1
11 laps
Result ›
09:45 - 10:05
Aussie Racing Cars
Race 2
11 laps
Result ›
10:15 - 10:35
Australian V8 Ute Racing Series
Race 1
11 laps
Result ›
10:45 - 11:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
12 laps
Result ›
11:20 - 11:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 21
20 mins
Result ›
11:45 - 12:00
On Track Entertainment
Entertainment Session
10 mins
12:10 - 12:30
Formula 4
Race 2
11 laps
Result ›
12:40 - 13:00
Aussie Racing Cars
Race 3
11 laps
Result ›
13:10 - 13:35
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
13 laps
Result ›
14:25 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 21
102 laps
Result ›
Sunday October 22
Start / End Series Session Duration Results
08:50 - 09:30
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
28 laps
09:45 - 10:05
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
10:35 - 10:55
Formula 4
Race 3
11 laps
11:05 - 11:25
Aussie Racing Cars
Race 4
11 laps
11:40 - 12:05
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top 10 Shootout
25 mins
12:35 - 12:55
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
11 laps
13:05 - 13:25
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
12 laps
13:35 - 13:45
On Track Entertainment
Drivers Parade
10 mins
14:25 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 22
102 laps
Next Event
Vodafone Gold Coast 600
In Progress
Next
ARMOR ALL Qualifying
Format
PIRTEK Enduro Cup
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.984km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter