2017 Supercheap Auto Bathurst 1000 Schedule & Results

Thursday October 05 to Sunday October 08

Thursday October 05
Start / End Series Session Duration Results
07:25 - 07:45
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 1
20 mins
07:55 - 08:15
Toyota 86 Racing Series
Practice 1
20 mins
08:25 - 08:45
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
08:55 - 09:35
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
09:45 - 10:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
60 mins
10:55 - 11:15
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 2
20 mins
12:35 - 13:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 (co-drivers)
60 mins
13:45 - 14:05
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
14:15 - 14:35
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
14:45 - 15:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
60 mins
15:55 - 16:45
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 3
50 mins
16:55 - 17:15
Australian V8 Ute Racing Series
Qualifying
20 mins
Friday October 06
Start / End Series Session Duration Results
07:40 - 08:00
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
20 mins
08:10 - 08:30
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
08:45 - 09:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4 (co-drivers)
60 mins
10:00 - 10:30
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
30 mins
10:40 - 11:20
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
11:25 - 11:35
On Track Entertainment
Sandman Track Time
10 mins
11:40 - 12:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 5
60 mins
13:55 - 14:15
Toyota 86 Racing Series
Race 1
6 laps
14:30 - 14:50
Touring Car Masters
Race 1
6 laps
15:05 - 15:35
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
30 mins
15:50 - 16:30
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
40 mins
16:45 - 17:05
Australian V8 Ute Racing Series
Race 1
6 laps
Saturday October 07
Start / End Series Session Duration Results
08:05 - 08:30
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
8 laps
08:40 - 09:00
Toyota 86 Racing Series
Race 2
6 laps
09:10 - 09:30
Touring Car Masters
Race 2
6 laps
09:45 - 10:00
Dunlop Super2 Series
Warm up
15 mins
10:15 - 11:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 6
60 mins
11:20 - 11:30
On Track Entertainment
Sandman Track Time
10 mins
12:40 - 13:25
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
16 laps
14:05 - 15:45
Dunlop Super2 Series
Race 1 - 250kms
41 laps
16:00 - 16:20
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
6 laps
16:30 - 16:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
9 laps
17:10 - 17:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top 10 Shootout
1 laps
Sunday October 08
Start / End Series Session Duration Results
07:05 - 07:20
On Track Entertainment
Sandman Track Time
15 mins
07:30 - 07:50
Toyota 86 Racing Series
Race 3
6 laps
08:05 - 08:25
Virgin Australia Supercars Championship
Warm up
20 mins
08:35 - 08:55
Touring Car Masters
Race 3
6 laps
09:05 - 09:20
On Track Entertainment
Kenworth Driver's Parade
15 mins
09:30 - 09:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
9 laps
11:10 - 18:00
Virgin Australia Supercars Championship
Race 20
161 laps
Next Event
Supercheap Auto Bathurst 1000
In Progress
Next
Practice 1
Format
PIRTEK Enduro Cup
Hard Tyres
co-drivers
Championship
Track Length
6.213km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter