2017 Coates Hire Newcastle 500 Schedule & Results

Friday November 24 to Sunday November 26

Friday November 24
Start / End Series Session Duration Results
08:40 - 09:00
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
Result ›
09:15 - 09:40
Toyota 86 Racing Series
Practice
25 mins
Result ›
10:15 - 10:35
Australian V8 Ute Racing Series
Practice
20 mins
Result ›
10:50 - 11:10
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
11:25 - 11:55
Dunlop Super2 Series
Practice 1
30 mins
12:10 - 12:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
40 mins
13:05 - 13:25
Aussie Racing Cars
Quailfying
20 mins
13:40 - 13:55
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
15 mins
14:10 - 14:40
Dunlop Super2 Series
Practice 2
30 mins
14:55 - 15:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
40 mins
15:45 - 16:00
Supercars Events
Safety and Course Car Experiences
15 mins
16:10 - 16:35
Supercars Events
Super2 - Event Rides
25 mins
16:40 - 16:55
Supercars Events
TV Filming Session
15 mins
17:00 - 17:30
Supercars Events
VASC - Meeting Rides
30 mins
Saturday November 25
Start / End Series Session Duration Results
07:45 - 08:00
Supercars Events
Safety and Course Car Experiences
15 mins
08:10 - 08:30
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
08:45 - 09:05
Australian V8 Ute Racing Series
Qualifying
20 mins
09:20 - 09:40
Aussie Racing Cars
Race 1
11 laps
09:55 - 10:15
Toyota 86 Racing Series
Race 1
11 laps
10:30 - 10:45
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
11:00 - 11:20
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
11:30 - 11:45
Supercars Events
Safety and Course Car Experiences
15 mins
11:55 - 12:15
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
12:30 - 12:50
Australian V8 Ute Racing Series
Race 1
11 laps
13:05 - 13:25
Aussie Racing Cars
Race 2
11 laps
13:35 - 13:50
On Track Entertainment
Drivers Parade
15 mins
14:00 - 14:20
Toyota 86 Racing Series
Race 2
11 laps
14:35 - 15:05
Dunlop Super2 Series
Race 1
20 laps
15:45 - 17:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 25
95 laps
Sunday November 26
Start / End Series Session Duration Results
07:50 - 08:05
Supercars Events
Safety and Course Car Experiences
15 mins
08:15 - 08:35
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
11 laps
08:50 - 09:15
Touring Car Masters
Race 1
12 laps
09:30 - 09:50
Toyota 86 Racing Series
Race 3
11 laps
10:05 - 10:25
Aussie Racing Cars
Race 3
11 laps
10:40 - 10:55
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
11:10 - 11:30
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
11:40 - 11:55
Supercars Events
Safety and Course Car Experiences
15 mins
12:05 - 12:25
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
11 laps
12:40 - 13:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout
1 laps
13:45 - 14:05
Touring Car Masters
Race 2
12 laps
14:20 - 14:50
Dunlop Super2 Series
Race 2
20 laps
15:40 - 17:45
Virgin Australia Supercars Championship
Race 26
95 laps
Next Event
Coates Hire Newcastle 500
In Progress
Next
Practice 1
Format
SuperStreet
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.6km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter