2017 Coates Hire Ipswich SuperSprint Schedule & Results

Friday July 28 to Sunday July 30

Friday July 28
Start / End Series Session Duration Results
08:55 - 09:15
Formula 4
Practice 1
20 mins
09:25 - 09:45
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 1
20 mins
09:55 - 10:15
V8 Touring Car Series
Practice 1
20 mins
10:25 - 10:45
Formula 4
Practice 2
20 mins
10:50 - 11:00
On Track Entertainment
Entertainment Session
10 mins
11:05 - 11:35
Virgin Australia Supercars Championship
Additional Driver Practice
30 mins
11:50 - 12:10
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
12:20 - 12:40
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 2
20 mins
12:55 - 13:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
45 mins
13:55 - 14:15
V8 Touring Car Series
Practice 2
20 mins
14:25 - 14:45
Formula 4
Qualifying
20 mins
15:00 - 15:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
45 mins
15:55 - 16:05
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
Saturday July 29
Start / End Series Session Duration Results
08:50 - 09:00
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
09:10 - 09:30
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
09:40 - 10:00
Australian V8 Ute Racing Series
Qualifying
20 mins
10:10 - 10:30
V8 Touring Car Series
Qualifying
20 mins
10:45 - 11:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
45 mins
11:35 - 11:45
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
11:55 - 12:15
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
12:25 - 12:45
Formula 4
Race 1
13 laps
12:55 - 13:15
Australian V8 Ute Racing Series
Race 1
14 laps
13:30 - 13:45
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 15
15 mins
13:50 - 14:00
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
14:10 - 14:30
V8 Touring Car Series
Race 1
13 laps
14:40 - 15:00
Formula 4
Race 2
13 laps
15:10 - 15:30
Touring Car Masters
Race 1
13 laps
16:15 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 15
39 laps
Sunday July 30
Start / End Series Session Duration Results
09:15 - 09:25
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
09:35 - 09:55
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
18 laps
10:05 - 10:25
Touring Car Masters
Race 2
12 laps
10:35 - 10:55
V8 Touring Car Series
Race 2
13 laps
11:05 - 11:25
Formula 4
Race 3
13 laps
11:40 - 12:00
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 16
20 mins
12:05 - 12:15
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
12:25 - 12:50
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
18 laps
13:00 - 13:20
Touring Car Masters
Race 3
12 laps
14:05 - 15:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 16
65 laps
15:40 - 15:50
On Track Entertainment
Entertainment session
10 mins
16:00 - 16:25
V8 Touring Car Series
Race 3
18 laps
Next Event
Coates Hire Ipswich SuperSprint
In Progress
Next
Additional Driver Practice
Format
SuperSprint
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
3.120km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter