2017 Australian Grand Prix Schedule & Results

Thursday March 23 to Sunday March 26

Thursday March 23
Start / End Series Session Duration Results
10:30 - 10:50
On Track Entertainment
Shannons Historic Demonstation
20 mins
11:00 - 11:10
On Track Entertainment
Formula SAE Demonstration
10 mins
11:50 - 12:10
Australian GT
First Qualifying
20 mins
12:20 - 12:40
Porsche Carrera Cup Australia
Practice
20 mins
12:50 - 13:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice
30 mins
Result ›
13:35 - 13:55
On Track Entertainment
Speed Comparison Practice
20 mins
14:05 - 14:25
Australian GT
Second Qualifying
20 mins
14:35 - 14:55
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
15:05 - 15:25
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration #1
20 mins
15:40 - 16:05
Australian GT
First Race
25 mins
Result ›
16:20 - 16:45
Porsche Carrera Cup Australia
First Race
25 mins
Result ›
17:00 - 17:10
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 1
10 mins
Result ›
17:20 - 17:30
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 2
10 mins
Result ›
17:45 - 17:55
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 3
10 mins
Result ›
18:05 - 18:15
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 4
10 mins
Result ›
Friday March 24
Start / End Series Session Duration Results
10:00 - 10:20
On Track Entertainment
Historic Demonstration
20 mins
10:45 - 11:10
Australian GT
Second Race
25 laps
Result ›
12:00 - 13:30
Formula 1®
First Practice
90 mins
13:50 - 14:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 1
13 laps
Result ›
14:30 - 14:45
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration #2
15 mins
14:55 - 15:20
Porsche Carrera Cup Australia
Second Race
25 laps
Result ›
16:00 - 17:30
Formula 1®
Second Practice
90 mins
17:50 - 18:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 2
13 laps
Result ›
Saturday March 25
Start / End Series Session Duration Results
11:00 - 11:20
On Track Entertainment
Historic Demonstration
20 mins
11:30 - 11:50
On Track Entertainment
Ferrari Parade
20 mins
12:05 - 12:30
Australian GT
Third Race
25 mins
Result ›
12:45 - 13:10
Porsche Carrera Cup Australia
Third Race
25 mins
Result ›
14:00 - 15:00
Formula 1®
Third Practice
60 mins
15:20 - 15:55
Virgin Australia Supercars Championship
Race 3
13 laps
Result ›
16:05 - 16:20
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration #3
15 mins
17:00 - 18:00
Formula 1®
Qualifying
60 mins
Sunday March 26
Start / End Series Session Duration Results
11:00 - 11:15
On Track Entertainment
Historic Parade
15 mins
11:30 - 11:55
Australian GT
Fourth Race
25 mins
Result ›
12:30 - 12:45
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration #4
15 mins
13:05 - 13:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 4
13 laps
Result ›
13:50 - 14:15
Porsche Carrera Cup Australia
Fourth Race
25 mins
16:00 - 18:00
Formula 1®
2017 Formula 1 Rolex Australian Grand Prix
58 laps
Next Event
Red Rooster Sydney SuperSprint
In Progress
Next
Practice 2
Format
SuperSprint
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
3.930km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter