2022 Repco Bathurst 1000 Schedule and Results

Thursday October 06 to Sunday October 09

Thursday October 06
Start / End Series Session Duration Results
07:25 - 07:45
Heritage Touring Cars
Practice 1
20 mins
Result ›
07:55 - 08:15
Haltech SuperUte Series
Practice
20 mins
08:25 - 08:45
TGRA 86 Series
Practice 1
20 mins
Result ›
08:55 - 09:45
Porsche Carrera Cup Australia
Practice
50 mins
Result ›
10:00 - 10:40
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
Result ›
11:00 - 12:00
Repco Supercars Championship
Practice 1 (All Drivers)
60 mins
Result ›
13:05 - 13:25
Heritage Touring Cars
Practice 2
20 mins
Result ›
13:35 - 13:55
Haltech SuperUte Series
Qualifying
20 mins
14:05 - 14:25
TGRA 86 Series
Practice 2
20 mins
Result ›
14:40 - 15:20
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
Result ›
15:30 - 15:50
Supercars Events
Gen3 Demonstration
20 mins
15:55 - 16:55
Repco Supercars Championship
Practice 2 (Additional Drivers Only)
60 mins
Result ›
17:10 - 17:30
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
17:40 - 18:00
Heritage Touring Cars
Qualifying
20 mins
Friday October 07
Start / End Series Session Duration Results
07:15 - 07:40
Supercars Events
Safety and Course Car Experience
25 mins
07:50 - 08:10
TGRA 86 Series
Qualifying
20 mins
Result ›
08:20 - 08:40
Heritage Touring Cars
Race 1
20 mins
08:50 - 09:10
Haltech SuperUte Series
Race 1
6 laps
09:20 - 09:55
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying - Race 1
30 mins
Result ›
09:55 - 10:05
On Track Entertainment
On Track Demonstration
10 mins
10:10 - 11:10
Repco Supercars Championship
Practice 3 (All Drivers)
60 mins
Result ›
11:10 - 11:30
Supercars Events
Gen3 Demonstration
20 mins
12:30 - 12:50
TGRA 86 Series
Race 1
6 laps
Result ›
13:00 - 14:00
Repco Supercars Championship
Practice 4 (All Drivers)
60 mins
Result ›
14:00 - 14:10
Supercars Events
On Track Entertainment
10 mins
14:15 - 14:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
15 laps
Result ›
15:10 - 15:55
Dunlop Super2 Series
Race 1
18 laps
Result ›
16:21 - 17:01
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 30
40 mins
Result ›
17:00 - 17:20
Supercars Events
Gen3 Demonstration
20 mins
17:25 - 17:45
Heritage Touring Cars
Race 2
20 mins
Result ›
Saturday October 08
Start / End Series Session Duration Results
07:15 - 08:00
Supercars Events
Safety and Course Car Experience
45 mins
08:10 - 08:30
Haltech SuperUte Series
Race 2
6 laps
Result ›
08:35 - 08:45
Supercars Events
On Track Demonstration
10 mins
08:50 - 09:25
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying - Race 2
30 mins
Result ›
09:40 - 10:15
Supercars Events
Gen3 Demonstration
35 mins
10:20 - 11:20
Repco Supercars Championship
Practice 5 (Additional Drivers Only)
60 mins
Result ›
11:25 - 11:35
Supercars Events
On Track Demonstration
10 mins
11:40 - 12:00
Heritage Touring Cars
Race 3
20 mins
12:15 - 12:45
Supercars Events
Torana XU1 Parade
30 mins
13:00 - 14:00
Repco Supercars Championship
Practice 6 (All Drivers)
60 mins
Result ›
14:05 - 14:15
Supercars Events
On Track Demonstration
10 mins
14:20 - 14:40
Haltech SuperUte Series
Race 3
6 laps
Result ›
14:50 - 15:10
TGRA 86 Series
Race 2
6 laps
Result ›
15:20 - 15:45
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
9 laps
Result ›
16:00 - 16:45
Dunlop Super2 Series
Race 2
18 laps
Result ›
17:05 - 17:50
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout - Race 30
45 mins
Result ›
Sunday October 09
Start / End Series Session Duration Results
07:25 - 07:45
Haltech SuperUte Series
Race 4
6 laps
Result ›
08:00 - 08:20
Repco Supercars Championship
Warm Up
20 mins
Result ›
08:40 - 09:00
Supercars Events
Kenworth Drivers Parade
20 mins
09:05 - 09:25
TGRA 86 Series
Race 3
6 laps
Result ›
09:40 - 10:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
9 laps
Result ›
10:15 - 10:30
Supercars Events
On Track Demonstration
15 mins
11:15 - 18:00
Repco Supercars Championship
Race 30
161 laps
Result ›
Stay In The Know
Sign up to the Repco Supercars Championship Newsletter