2023 Beaurepaires Melbourne SuperSprint Schedule & Results

Thursday March 30 to Sunday April 02

Thursday March 30
Start / End Series Session Duration Results
08:05 - 08:35
On Track Entertainment
Track Activity
30 mins
08:45 - 09:30
Supercars Events
Supercars/Porsche Event Rides (invite)
45 mins
09:40 - 10:20
On Track Entertainment
Demonstration
40 mins
10:30 - 11:00
Porsche Carrera Cup Australia
Practice
30 mins
11:25 - 11:55
Repco Supercars Championship
Practice 1
30 mins
12:10 - 12:25
On Track Entertainment
Track Activity
15 mins
12:30 - 13:00
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
30 mins
13:15 - 13:45
Repco Supercars Championship
Practice 2
30 mins
13:55 - 14:40
On Track Entertainment
Pit Lane Walk/Track Activity
45 mins
14:45 - 15:00
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 3
15 mins
15:10 - 15:25
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 4
15 mins
15:30 - 16:35
On Track Entertainment
Pit Lane Walk/Track Activity
65 mins
16:45 - 17:25
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
15 laps
17:25 - 17:40
On Track Entertainment
RAAF Air Display
15 mins
17:45 - 18:30
Repco Supercars Championship
Race 3
19 laps
18:45 - 19:00
On Track Entertainment
Track Activity
15 mins
19:00 - 20:00
On Track Entertainment
F1 Experience
60 mins
Friday March 31
Start / End Series Session Duration Results
08:50 - 09:35
Formula 3
Practice
45 mins
10:00 - 10:45
Support Categories
Practice - Formula 2
45 mins
10:50 - 12:00
On Track Entertainment
Pit Lane Walk/Track Activity
70 mins
12:30 - 13:30
Formula 1®
Practice 1
60 mins
14:00 - 14:30
Formula 3
Qualifying
30 mins
14:35 - 14:50
On Track Entertainment
RAAF Air Display
15 mins
14:55 - 15:30
Repco Supercars Championship
Race 4
15 laps
16:00 - 17:00
Formula 1®
Practice 2
60 mins
17:30 - 18:00
Support Categories
Qualifying - Formula 2
30 mins
18:25 - 19:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
13 laps
18:30 - 19:15
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
45 mins
19:30 - 20:30
On Track Entertainment
Inclusive Pit Lane Walk
60 mins
Saturday April 01
Start / End Series Session Duration Results
08:25 - 08:55
On Track Entertainment
Track Activity
30 mins
09:05 - 09:20
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 5
15 mins
09:30 - 09:45
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 6
15 mins
10:45 - 11:30
Formula 3
Race 1
20 laps
11:40 - 12:20
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
40 mins
12:30 - 13:30
Formula 1®
Practice 3
60 mins
14:20 - 15:10
Support Categories
Race 1 - Formula 2
23 laps
15:20 - 15:40
On Track Entertainment
Track Activity
20 mins
15:35 - 15:50
On Track Entertainment
RAAF Air Display
15 mins
16:00 - 17:00
Formula 1®
Qualifying
60 mins
17:30 - 18:00
Repco Supercars Championship
Race 5
13 laps
18:25 - 19:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
13 laps
18:35 - 19:25
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
50 mins
19:10 - 19:30
On Track Entertainment
Track Activity
20 mins
19:15 - 20:15
On Track Entertainment
F1 Experience
60 mins
Sunday April 02
Start / End Series Session Duration Results
07:30 - 08:00
On Track Entertainment
Track Activity
30 mins
09:05 - 09:55
Formula 3
Race 2
23+1 laps
10:25 - 10:55
Repco Supercars Championship
Race 6
13 laps
11:15 - 11:30
On Track Entertainment
RAAF Air Display
15 mins
11:35 - 12:40
Support Categories
Race 2 - Formula 2
33 laps
12:45 - 13:00
On Track Entertainment
Track Activity
15 mins
13:00 - 13:30
On Track Entertainment
F1 Drivers Parade
30 mins
13:15 - 14:00
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
45 mins
14:25 - 14:45
On Track Entertainment
RAAF Air Display
20 mins
15:00 - 17:00
Formula 1®
Formula 1 Australian Grand Prix
58 laps
Stay In The Know
Sign up to the Repco Supercars Championship Newsletter