2020 Beaurepaires Melbourne 400 Schedule & Results

Thursday March 12 to Friday March 13

Thursday March 12
Start / End Series Session Duration Results
07:16 - 08:00
On Track Entertainment
2-Seater Demonstration Laps
44 mins
08:30 - 09:15
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
45 mins
09:35 - 09:45
On Track Entertainment
Formula SAE Demonstration
10 mins
10:30 - 10:50
S5000
Practice
20 mins
Result ›
11:00 - 11:15
On Track Entertainment
Speed Comparison Practice
15 mins
11:25 - 11:45
TCR Asia Pacific Cup
Practice 1
20 mins
Result ›
11:55 - 12:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
12:35 - 12:55
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
20 mins
Result ›
12:55 - 13:05
On Track Entertainment
Aerial Display
10 mins
12:55 - 13:25
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
30 mins
13:05 - 13:25
Support Categories
Historic Demonstration
20 mins
13:35 - 14:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
14:15 - 14:35
TCR Asia Pacific Cup
Practice 2
20 mins
Result ›
14:45 - 15:00
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration
15 mins
15:10 - 15:30
S5000
Qualifying
20 mins
Result ›
15:40 - 16:00
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
16:10 - 16:20
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 3
10 mins
Result ›
16:30 - 16:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 4
10 mins
Result ›
16:50 - 17:10
TCR Asia Pacific Cup
Qualifying
20 mins
Result ›
17:20 - 18:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
19 laps
Result ›
18:15 - 18:45
On Track Entertainment
High Speed Track Test
30 mins
18:15 - 19:15
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
60 mins
Friday March 13
Start / End Series Session Duration Results
07:20 - 07:45
On Track Entertainment
2-Seater Demonstration Laps
25 mins
09:00 - 09:50
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
50 mins
09:10 - 09:30
On Track Entertainment
Historic Demonstration
20 mins
09:40 - 10:00
TCR Asia Pacific Cup
Race 1
8 laps
10:50 - 11:15
S5000
Race 1
13 laps
12:00 - 13:30
Formula 1®
Practice 1
90 mins
14:55 - 15:20
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
10 laps
15:25 - 15:40
On Track Entertainment
Aerial Display
15 mins
16:00 - 17:30
Formula 1®
Practice 2
90 mins
17:50 - 18:50
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
60 mins
Saturday March 14
Start / End Series Session Duration Results
07:20 - 07:50
On Track Entertainment
2-Seater Demonstration Laps
30 mins
09:40 - 10:00
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration
20 mins
10:10 - 10:30
S5000
Race 2
11 laps
10:40 - 11:00
On Track Entertainment
Ferrari Road Car Parade
20 mins
11:00 - 11:30
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
30 mins
11:05 - 11:15
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration
10 mins
11:25 - 11:45
TCR Asia Pacific Cup
Race 2
8 laps
13:00 - 13:25
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
10 laps
13:30 - 13:45
On Track Entertainment
Aerial Display
15 mins
14:00 - 15:00
Formula 1®
Practice 3
60 mins
16:10 - 16:40
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
30 mins
16:15 - 16:25
On Track Entertainment
Karting Australia Parade Lap
10 mins
16:35 - 16:50
On Track Entertainment
Aerial Display
15 mins
17:00 - 18:00
Formula 1®
Qualifying
60 mins
Sunday March 15
Start / End Series Session Duration Results
07:20 - 07:40
On Track Entertainment
2-Seater Demonstration Laps
20 mins
09:45 - 10:00
On Track Entertainment
Historic Parade
15 mins
10:10 - 10:25
On Track Entertainment
Streetcar Parade
15 mins
10:40 - 11:00
TCR Asia Pacific Cup
Race 3 (Podium)
8 laps
11:05 - 11:35
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
30 mins
11:10 - 11:25
On Track Entertainment
Speed Comparison Demonstration
15 mins
11:40 - 12:00
S5000
Race 3 (Podium)
11 laps
12:15 - 12:40
Porsche Carrera Cup Australia
Race 4 (Podium)
10 laps
13:55 - 14:15
On Track Entertainment
2-Seater Demonstration Laps
20 mins
14:25 - 14:30
Formula 1®
Drivers Photo
5 mins
14:30 - 15:00
Formula 1®
Drivers Parade
30 mins
14:40 - 15:10
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
30 mins
15:10 - 15:20
On Track Entertainment
Aerial Display
10 mins
16:10 - 18:10
Formula 1®
Formula 1® Rolex Australian Grand Prix
58 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter