2019 WD-40 Phillip Island SuperSprint Schedule & Results

Friday April 12 to Sunday April 14

Friday April 12
Start / End Series Session Duration Results
09:25 - 09:45
Touring Car Masters
Practice
20 mins
Result ›
09:55 - 10:15
Super3 Series
Practice 1
20 mins
10:25 - 10:50
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
25 mins
Result ›
11:00 - 11:20
Toyota 86 Racing Series
Practice 1
30 mins
Result ›
11:35 - 12:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
12:20 - 12:40
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
Result ›
12:50 - 13:10
Super3 Series
Practice 2
20 mins
13:25 - 13:50
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
25 mins
Result ›
14:05 - 14:25
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
Result ›
14:35 - 14:55
Touring Car Masters
Trophy Race
10 laps
Result ›
15:10 - 15:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
15:55 - 16:15
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
Saturday April 13
Start / End Series Session Duration Results
09:10 - 09:25
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
15 mins
Result ›
09:35 - 09:55
Super3 Series
Qualifying
20 mins
10:05 - 10:25
Touring Car Masters
Race 1
10 laps
Result ›
10:40 - 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
Result ›
11:20 - 12:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
24 laps
Result ›
12:10 - 12:30
Super3 Series
Race 1
10 laps
12:40 - 13:00
Toyota 86 Racing Series
Race 1
8 laps
Result ›
13:15 - 13:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 9
10 mins
Result ›
14:10 - 14:30
Touring Car Masters
Race 2
10 laps
Result ›
14:40 - 15:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
14 laps
Result ›
15:50 - 16:45
Virgin Australia Supercars Championship
Race 9
27 laps
Result ›
Sunday April 14
Start / End Series Session Duration Results
09:20 - 09:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
30 mins
Result ›
10:00 - 10:25
Toyota 86 Racing Series
Race 2
10 laps
Result ›
10:35 - 10:55
Super3 Series
Race 2
12 laps
11:10 - 11:50
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 10
10 mins
Result ›
12:05 - 12:25
Touring Car Masters
Race 3
10 laps
Result ›
12:35 - 12:55
Toyota 86 Racing Series
Race 3
8 laps
Result ›
13:05 - 13:30
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
14 laps
Result ›
14:15 - 15:40
Virgin Australia Supercars Championship
Race 10
45 laps
Result ›
16:00 - 16:25
Super3 Series
Race 3
12 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter