2019 Watpac Townsville 400 Schedule & Results

Friday July 05 to Sunday July 07

Friday July 05
Start / End Series Session Duration Results
08:15 - 08:35
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
08:45 - 09:05
Toyota 86 Racing Series
Practice 1
20 mins
09:20 - 09:45
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
25 mins
10:00 - 10:40
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
10:55 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
11:40 - 12:00
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
12:15 - 12:35
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
12:50 - 13:15
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
25 mins
13:30 - 14:10
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
14:25 - 14:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
15:20 - 15:40
ECB SuperUtes Series
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
Saturday July 06
Start / End Series Session Duration Results
08:20 - 08:35
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
15 mins
08:35 - 08:50
On Track Entertainment
On Track Entertainment
15 mins
08:50 - 09:10
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
09:25 - 09:40
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
09:55 - 10:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
10:40 - 11:00
ECB SuperUtes Series
Race 1
11 laps
11:15 - 11:35
Toyota 86 Racing Series
Race 1
12 laps
11:50 - 12:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 17
20 mins
12:35 - 13:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
16 laps
13:05 - 13:30
On Track Entertainment
Driver's Parade
25 mins
13:45 - 14:15
Dunlop Super2 Series
Race 1
21 laps
15:10 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 17
70 laps
17:10 - 17:35
Toyota 86 Racing Series
Race 2
14 laps
Sunday July 07
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 08:55
ECB SuperUtes Series
Race 2
11 laps
09:10 - 09:50
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
28 laps
10:05 - 10:20
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
10:35 - 10:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 18
20 mins
10:55 - 11:10
On Track Entertainment
On Track Entertainment
15 mins
11:15 - 11:35
ECB SuperUtes Series
Race 3
11 laps
11:45 - 12:05
Toyota 86 Racing Series
Race 3
12 laps
12:20 - 12:45
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout Race 18
25 mins
12:45 - 13:00
On Track Entertainment
On Track Entertainment
15 mins
13:05 - 13:30
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
16 laps
13:45 - 14:15
Dunlop Super2 Series
Race 2
21 laps
15:10 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 18
70 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter