2019 Vodafone Gold Coast 600 Schedule & Results

Friday October 25 to Sunday October 27

Friday October 25
Start / End Series Session Duration Results
08:05 - 08:25
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
20 mins
08:35 - 08:55
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
09:05 - 09:25
Aussie Racing Cars
Practice 1
20 mins
09:35 - 10:00
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
25 mins
10:15 - 10:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
10:45 - 11:05
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
20 mins
11:15 - 11:45
Australian GT
Practice 1
30 mins
11:55 - 12:15
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
12:25 - 12:45
Aussie Racing Cars
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
13:00 - 13:25
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
25 mins
13:45 - 14:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 - Additional Drivers Only
30 mins
14:15 - 14:35
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
20 mins
14:45 - 15:00
Australian GT
ARMOR ALL Qualifying: Part 1
15 mins
15:05 - 15:20
Australian GT
ARMOR ALL Qualifying: Part 2
15 mins
15:35 - 15:55
Aussie Racing Cars
Race 1
11 laps
16:10 - 16:30
Porsche Carrera Cup Australia
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
16:45 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
17:30 - 17:50
Stadium Trucks
Practice 1
15 mins
17:50 - 18:00
Stadium Trucks
ARMOR ALL Qualifying
10 mins
Saturday October 26
Start / End Series Session Duration Results
07:40 - 08:20
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
40 mins
08:30 - 08:50
Aussie Racing Cars
Race 2
11 laps
09:05 - 09:25
ECB SuperUtes Series
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
09:40 - 10:00
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 26
20 mins
10:15 - 11:15
Australian GT
Race 1
60 mins
11:30 - 11:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout Race 26
25 mins
11:55 - 12:15
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
20 mins
12:15 - 12:35
Stadium Trucks
Race 1
10 laps
12:50 - 13:10
Aussie Racing Cars
Race 3
11 laps
13:25 - 14:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
28 laps
15:00 - 17:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 26
102 laps
17:35 - 17:55
ECB SuperUtes Series
Race 1
8 laps
Sunday October 27
Start / End Series Session Duration Results
07:20 - 08:00
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
40 mins
08:15 - 08:35
ECB SuperUtes Series
Race 2
8 laps
08:45 - 09:10
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
17 laps
09:20 - 09:40
Aussie Racing Cars
Race 4
11 laps
09:55 - 10:15
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 27
20 mins
10:35 - 11:35
Australian GT
Race 2
60 mins
11:50 - 12:15
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout Race 27
25 mins
12:15 - 12:35
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
20 mins
12:35 - 12:55
Stadium Trucks
Race 2
10 laps
13:10 - 13:30
ECB SuperUtes Series
Race 3
8 laps
13:40 - 14:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
17 laps
15:00 - 17:30
Virgin Australia Supercars Championship
Race 27
102 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter