2019 Tyrepower Tasmania SuperSprint Schedule & Results

Friday April 05 to Sunday April 07

Friday April 05
Start / End Series Session Duration Results
08:10 - 08:30
Formula Vee
Practice 1
20 mins
08:40 - 09:00
Aussie Racing Cars
Practice 1
20 mins
09:10 - 09:40
Support Categories
Practice 1
30 mins
09:55 - 10:15
Sports GT's
Practice 1
20 mins
10:30 - 11:00
Virgin Australia Supercars Championship
Additional Drivers Practice
30 mins
11:15 - 11:35
Formula Vee
Qualifying
20 mins
11:50 - 12:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
12:35 - 12:55
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
13:05 - 13:35
Support Categories
Practice 2
30 mins
13:45 - 14:05
Formula Vee
Race 1
12 laps
14:20 - 14:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
15:05 - 15:25
Sports GT's
Qualifying
20 mins
Saturday April 06
Start / End Series Session Duration Results
08:50 - 09:10
Sports GT's
Race 1
17 laps
09:20 - 09:40
Support Categories
Qualifying
20 mins
09:55 - 10:15
Formula Vee
Race 2
12 laps
10:25 - 10:55
Aussie Racing Cars
Race 1
20 laps
11:10 - 11:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
11:55 - 12:15
Sports GT's
Race 2
17 laps
12:25 - 13:05
Support Categories
Race 1
40 laps
13:15 - 13:35
Formula Vee
Race 3
12 laps
13:50 - 14:00
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 1 - Race 7
10 mins
14:05 - 14:15
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 2 - Race 7
10 mins
14:20 - 14:30
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 3 - Race 7
10 mins
14:45 - 15:05
Aussie Racing Cars
Race 2
14 laps
15:10 - 15:20
On Track Entertainment
Demonstration
10 mins
15:25 - 15:55
Support Categories
Race 2
29 laps
16:40 - 17:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 7
50 laps
Sunday April 07
Start / End Series Session Duration Results
08:40 - 09:10
Aussie Racing Cars
Race 3
20 laps
09:25 - 09:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
30 mins
10:10 - 10:30
Sports GT's
Race 3
17 laps
10:40 - 11:00
Formula Vee
Race 4
12 laps
11:15 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 1 - Race 8
10 mins
11:30 - 11:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 2 - Race 8
10 mins
11:45 - 11:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 3 - Race 8
10 mins
12:10 - 12:30
Aussie Racing Cars
Race 4
14 laps
12:35 - 12:45
On Track Entertainment
Demonstration
10 mins
12:50 - 13:20
Support Categories
Race 3
29 laps
14:05 - 15:30
Virgin Australia Supercars Championship
Race 8
84 laps
15:50 - 16:10
Sports GT's
Race 4
17 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter