2019 PIRTEK Perth SuperNight Schedule & Results

Thursday May 02 to Saturday May 04

Thursday May 02
Start / End Series Session Duration Results
12:20 - 12:40
Historic Touring Cars
Practice 1
20 mins
12:55 - 13:35
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
13:50 - 14:10
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
14:20 - 14:50
Australian GT
Practice 1
30 mins
15:05 - 15:45
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
16:00 - 16:20
Historic Touring Cars
Qualifying
20 mins
16:30 - 16:50
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
17:35 - 18:05
Australian GT
Practice 2
30 mins
18:40 - 19:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Friday May 03
Start / End Series Session Duration Results
12:20 - 12:35
Historic Touring Cars
Race 1
10 laps
12:50 - 13:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
13:35 - 13:55
ECB SuperUtes Series
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
14:10 - 14:25
Australian GT
Qualifying 1
15 mins
14:30 - 14:45
Australian GT
Qualifying 2
15 mins
14:55 - 15:10
Historic Touring Cars
Race 2
10 laps
15:25 - 15:40
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying - Race 1
15 mins
15:55 - 16:05
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 1 - Race 11
10 mins
16:10 - 16:20
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 2 - Race 11
10 mins
16:25 - 16:35
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 3 - Race 11
10 mins
16:50 - 17:10
ECB SuperUtes Series
Race 1
12 laps
17:25 - 17:55
Dunlop Super2 Series
Race 1
26 laps
18:45 - 19:40
Virgin Australia Supercars Championship
Race 11
50 laps
20:00 - 20:40
Australian GT
Race 1
40 mins
Saturday May 04
Start / End Series Session Duration Results
11:55 - 12:10
Historic Touring Cars
Race 3
10 laps
12:20 - 12:50
ECB SuperUtes Series
Race 2
20 laps
13:05 - 13:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
13:50 - 14:05
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying - Race 2
15 mins
14:20 - 14:35
Historic Touring Cars
Race 4
10 laps
14:50 - 15:00
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 1 - Race 12
10 mins
15:05 - 15:15
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 2 - Race 12
10 mins
15:20 - 15:30
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Part 3 - Race 12
10 mins
15:45 - 16:25
Australian GT
Race 2
40 mins
16:40 - 17:00
ECB SuperUtes Series
Race 3
12 laps
17:15 - 17:45
Dunlop Super2 Series
Race 2
26 laps
18:45 - 20:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 12
83 laps
20:35 - 21:15
Australian GT
Race 3
40 mins
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter