2019 ITM Auckland SuperSprint Schedule & Results

Friday September 13 to Sunday September 15

Friday September 13
Start / End Series Session Duration Results
09:45 - 10:05
SsangYong Actyon Racing Series
Practice
20 mins
10:15 - 10:35
NZ Muscle Cars
Practice
20 mins
10:50 - 11:10
Formula Ford
Practice
20 mins
11:20 - 11:50
NZ Touring Cars Championship
Practice
30 mins
12:05 - 12:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
12:50 - 13:10
Support Categories
Practice
20 mins
13:20 - 13:35
SsangYong Actyon Racing Series
Qualifying
15 mins
13:45 - 14:00
NZ Muscle Cars
Qualifying
15 mins
14:15 - 14:35
Formula Ford
Qualifying
20 mins
14:45 - 15:05
NZ Touring Cars Championship
Qualifying
20 mins
15:20 - 15:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Saturday September 14
Start / End Series Session Duration Results
09:15 - 09:30
Support Categories
Qualifying
15 mins
09:45 - 10:00
SsangYong Actyon Racing Series
Race 1
8 laps
10:15 - 10:30
Formula Ford
Race 1
8 laps
10:45 - 11:05
NZ Muscle Cars
Race 1
10 laps
11:20 - 11:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
11:55 - 12:10
On Track Entertainment
On Track Demonstration
15 mins
12:15 - 12:30
Support Categories
Race 1
8 laps
12:45 - 13:00
SsangYong Actyon Racing Series
Race 2
8 laps
13:15 - 13:40
NZ Touring Cars Championship
Race 1
16 laps
13:55 - 14:15
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 23
20 mins
14:20 - 14:35
On Track Entertainment
On Track Demonstration
15 mins
14:40 - 14:55
Formula Ford
Race 2
8 laps
15:10 - 15:25
NZ Muscle Cars
Race 2
8 laps
16:10 - 17:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 23
70 laps
Sunday September 15
Start / End Series Session Duration Results
09:40 - 09:55
Support Categories
Race 2
8 laps
10:10 - 10:25
NZ Muscle Cars
Race 3
8 laps
10:40 - 11:05
NZ Touring Cars Championship
Race 2
16 laps
11:20 - 11:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 24
20 mins
11:45 - 12:00
On Track Entertainment
On Track Demonstration
15 mins
12:05 - 12:20
SsangYong Actyon Racing Series
Race 3
8 laps
12:35 - 12:50
Formula Ford
Race 3
8 laps
13:05 - 13:25
Support Categories
Race 3
10 laps
13:40 - 14:00
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout Race 24
20 mins
14:05 - 14:20
On Track Entertainment
On Track Demonstration
15 mins
14:25 - 14:45
NZ Muscle Cars
Race 4
10 laps
15:00 - 15:25
NZ Touring Cars Championship
Race 3
16 laps
16:10 - 17:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 24
70 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter