2019 Coates Hire Newcastle 500 Schedule & Results

Friday November 22 to Sunday November 24

Friday November 22
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 08:50
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 1)
20 mins
09:00 - 09:20
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
09:30 - 09:50
Toyota 86 Racing Series
Practice 1
20 mins
10:00 - 10:20
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
10:35 - 11:15
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
11:30 - 12:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
12:00 - 12:20
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 2)
20 mins
12:25 - 12:45
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
12:55 - 13:15
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
13:25 - 13:45
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
14:00 - 14:40
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
14:50 - 15:10
ECB SuperUtes Series
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
15:25 - 15:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
15:55 - 16:15
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 3)
20 mins
Saturday November 23
Start / End Series Session Duration Results
08:45 - 09:10
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 1)
25 mins
09:20 - 09:40
Aussie Racing Cars
Race 1
12 laps
09:50 - 10:05
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
15 mins
10:20 - 10:35
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
10:50 - 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 31
20 mins
11:20 - 11:40
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 2)
20 mins
11:45 - 12:05
Aussie Racing Cars
Race 2
12 laps
12:15 - 12:30
On Track Entertainment
Supercars Drivers Parade
15 mins
12:40 - 13:00
ECB SuperUtes Series
Race 1
11 laps
13:15 - 13:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout Race 31
25 mins
13:50 - 14:10
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 3)
20 mins
14:15 - 14:35
Toyota 86 Racing Series
Race 1
11 laps
14:50 - 15:20
Dunlop Super2 Series
Race 1
21 laps
16:15 - 18:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 31
95 laps
Sunday November 24
Start / End Series Session Duration Results
08:35 - 09:00
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 1)
25 mins
09:10 - 09:35
Toyota 86 Racing Series
Race 2
13 laps
09:45 - 10:05
Aussie Racing Cars
Race 3
12 laps
10:15 - 10:35
ECB SuperUtes Series
Race 2
11 laps
10:50 - 11:05
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
11:20 - 11:40
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 32
20 mins
11:50 - 12:10
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 2)
20 mins
12:15 - 12:35
Aussie Racing Cars
Race 4
12 laps
12:45 - 13:05
Toyota 86 Racing Series
Race 3
11 laps
13:20 - 13:45
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout Race 32
25 mins
13:55 - 14:10
On Track Entertainment
Pit Lane Walk (Session 3)
15 mins
14:15 - 14:35
ECB SuperUtes Series
Race 3
11 laps
14:50 - 15:20
Dunlop Super2 Series
Race 2
21 laps
16:15 - 18:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 32
95 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter