2018 Supercheap Auto Bathurst 1000 Schedule & Results

Thursday October 04 to Sunday October 07

Thursday October 04
Start / End Series Session Duration Results
07:15 - 07:35
Toyota 86 Racing Series
Practice 1
20 mins
07:45 - 08:05
Touring Car Masters
Practice
20 mins
08:15 - 08:35
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
08:45 - 09:25
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
09:35 - 10:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
60 mins
10:45 - 11:35
Porsche Carrera Cup Australia
Practice
50 mins
12:55 - 13:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 - Co-Drivers Only
60 mins
14:05 - 14:25
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
14:35 - 14:55
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
15:05 - 16:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
60 mins
16:15 - 16:35
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
16:45 - 17:15
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
30 mins
Friday October 05
Start / End Series Session Duration Results
07:25 - 07:45
ECB SuperUtes Series
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
07:55 - 08:15
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
20 mins
08:30 - 09:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4 - Co-Drivers Only
60 mins
10:20 - 11:00
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
11:15 - 12:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 5
60 mins
13:35 - 13:55
ECB SuperUtes Series
Race 1
6 laps
14:05 - 14:50
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
16 laps
15:05 - 15:35
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
30 mins
15:50 - 16:30
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
40 mins
16:45 - 17:05
Touring Car Masters
Race 1
6 laps
Saturday October 06
Start / End Series Session Duration Results
07:20 - 07:50
Touring Car Masters
Trophy Race
4 laps
08:00 - 08:15
Toyota 86 Racing Series
Race 1
6 laps
09:00 - 09:20
ECB SuperUtes Series
Race 2
8 laps
09:35 - 09:50
Dunlop Super2 Series
Warm Up
15 mins
10:05 - 11:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 6
60 mins
11:15 - 11:35
Toyota 86 Racing Series
Race 2
6 laps
12:55 - 13:15
ECB SuperUtes Series
Race 3
6 laps
13:25 - 13:45
Touring Car Masters
Race 2
6 laps
13:55 - 14:20
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
9 laps
15:00 - 16:40
Dunlop Super2 Series
Race 1
41 laps
17:10 - 17:55
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout
45 mins
Sunday October 07
Start / End Series Session Duration Results
07:30 - 07:50
Toyota 86 Racing Series
Race 3
6 laps
08:05 - 08:25
Virgin Australia Supercars Championship
Warm Up
20 mins
08:35 - 08:55
Touring Car Masters
Race 3
6 laps
09:05 - 09:20
On Track Entertainment
Kenworth Driver's Parade
15 mins
09:30 - 09:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
9 laps
10:05 - 10:20
On Track Entertainment
Heroes and Legends Parade
15 mins
11:10 - 18:00
Virgin Australia Supercars Championship
Race 25
161 laps
Next Event
04 - 07 Oct 2018
Supercheap Auto Bathurst 1000
In Progress
Convert to my local time Convert to event location time
Practice 1 -
Practice 2 - Co-Drivers Only -
Practice 3 -
Practice 4 - Co-Drivers Only -
Practice 5 -
ARMOR ALL Qualifying -
Practice 6 -
ARMOR ALL Top Ten Shootout -
Warm Up -
Race 25 -
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter