2018 OTR SuperSprint – The Bend Schedule & Results

Friday August 24 to Sunday August 26

Friday August 24
Start / End Series Session Duration Results
08:00 - 08:20
Formula Ford
Practice 1
20 mins
08:30 - 08:50
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
09:00 - 09:20
V8 Touring Cars
Practice 1
20 mins
09:30 - 09:50
Toyota 86 Racing Series
Practice 1
20 mins
10:00 - 10:30
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
30 mins
10:45 - 11:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
45 mins
11:30 - 11:40
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
11:45 - 12:05
Formula Ford
Practice 2
20 mins
12:15 - 12:35
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
12:45 - 13:05
V8 Touring Cars
Practice 2
20 mins
13:05 - 13:15
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
13:20 - 13:40
Toyota 86 Racing Series
Practice 2
20 mins
13:50 - 14:10
Formula Ford
Qualifying
20 mins
14:20 - 14:50
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
30 mins
15:05 - 15:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
45 mins
16:05 - 16:25
Aussie Racing Cars
Race 1
7 laps
Saturday August 25
Start / End Series Session Duration Results
08:55 - 09:15
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
20 mins
09:25 - 09:45
V8 Touring Cars
Qualifying
20 mins
09:45 - 09:55
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
10:00 - 10:20
Formula Ford
Race 1
7 laps
10:35 - 11:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
45 mins
11:35 - 11:55
Toyota 86 Racing Series
Race 1
7 laps
12:05 - 12:25
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
12:25 - 12:35
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
12:40 - 13:00
V8 Touring Cars
Race 1
7 laps
13:20 - 13:35
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 22
15 mins
13:35 - 13:45
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
13:50 - 14:10
Aussie Racing Cars
Race 2
7 laps
14:20 - 14:40
Toyota 86 Racing Series
Race 2
7 laps
14:50 - 15:35
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
20 laps
16:20 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 22
24 laps
Sunday August 26
Start / End Series Session Duration Results
09:15 - 09:35
Aussie Racing Cars
Race 3
7 laps
09:45 - 10:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
8 laps
10:15 - 10:35
V8 Touring Cars
Race 2
7 laps
10:50 - 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 23
20 mins
11:15 - 11:25
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
11:30 - 11:50
Formula Ford
Race 2
7 laps
12:00 - 12:20
Toyota 86 Racing Series
Race 3
7 laps
12:20 - 12:30
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
12:35 - 12:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
8 laps
13:40 - 15:05
Virgin Australia Supercars Championship
Race 23
41 laps
15:10 - 15:20
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
15:25 - 15:45
Aussie Racing Cars
Race 4
7 laps
15:55 - 16:20
V8 Touring Cars
Race 3
9 laps
16:30 - 16:50
Formula Ford
Race 3
7 laps
Next Event
24 - 26 Aug 2018
OTR SuperSprint - The Bend
In Progress
Convert to my local time Convert to event location time
Practice 1 -
Practice 2 -
Practice 3 -
ARMOR ALL Qualifying - Race 22 -
Race 22 -
ARMOR ALL Qualifying - Race 23 -
Race 23 -
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter