2018 ITM Auckland SuperSprint Schedule & Results

Friday November 02 to Sunday November 04

Friday November 02
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 08:50
Support Categories
Practice
20 mins
09:00 - 09:20
Formula 4
Practice 1
20 mins
09:30 - 09:50
Support Categories
Practice
20 mins
10:05 - 10:25
NZ Formula 5000
Practice
20 mins
10:35 - 11:05
NZ Touring Cars Championship
Practice
30 mins
11:20 - 12:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
40 mins
12:15 - 12:35
Toyota 86 Racing Series
Practice
20 mins
12:45 - 13:05
Support Categories
Qualifying
20 mins
13:10 - 13:30
Formula 4
Practice 2
20 mins
13:40 - 13:55
Support Categories
Qualifying
15 mins
14:10 - 14:25
NZ Formula 5000
Qualifying
15 mins
14:35 - 14:55
NZ Touring Cars Championship
Qualifying
20 mins
15:10 - 15:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
40 mins
Saturday November 03
Start / End Series Session Duration Results
09:00 - 09:20
Toyota 86 Racing Series
Qualifying
20 mins
09:30 - 09:50
Formula 4
Qualifying
20 mins
10:00 - 10:20
Support Categories
Race 1
14 laps
10:35 - 10:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
20 mins
10:55 - 11:05
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
11:10 - 11:25
NZ Formula 5000
Race 1
12 laps
11:35 - 11:50
Support Categories
Race 1
10 laps
12:00 - 12:25
Toyota 86 Racing Series
Race 1
14 laps
12:40 - 13:00
Formula 4
Race 1
12 laps
13:10 - 13:35
NZ Touring Cars Championship
Race 1
16 laps
13:50 - 14:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 28
20 mins
14:10 - 14:20
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
14:25 - 14:40
NZ Formula 5000
Race 2
12 laps
14:50 - 15:10
Support Categories
Race 2
14 laps
15:20 - 15:35
Support Categories
Race 2
8 laps
16:10 - 17:40
Virgin Australia Supercars Championship
Race 28
70 laps
Sunday November 04
Start / End Series Session Duration Results
09:10 - 09:30
Formula 4
Race 2
12 laps
09:40 - 10:00
Toyota 86 Racing Series
Race 2
12 laps
10:10 - 10:25
Support Categories
Race 3
8 laps
10:35 - 11:00
NZ Touring Cars Championship
Race 2
16 laps
11:15 - 11:35
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying - Race 29
20 mins
11:40 - 11:50
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
11:55 - 12:15
Formula 4
Race 3
12 laps
12:25 - 12:45
Support Categories
Race 3
14 laps
12:55 - 13:15
NZ Formula 5000
Race 3
14 laps
13:25 - 13:50
Toyota 86 Racing Series
Race 3
14 laps
14:05 - 14:25
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout - Race 29
20 mins
14:25 - 14:35
On Track Entertainment
On Track Entertainment
10 mins
14:40 - 14:55
Support Categories
Race 4
10 laps
15:10 - 15:35
NZ Touring Cars Championship
Race 3
16 laps
16:10 - 17:40
Virgin Australia Supercars Championship
Race 29
70 laps
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter