2014 Sydney Motorsport Park 400 Schedule

Friday August 22 to Sunday August 24

Friday August 22
Start / End Series Session Duration Results
08:15 - 08:35
Radical Australia
Practice 1
20 mins
08:45 - 09:05
Australian GT
Practice 1
20 mins
Result ›
09:15 - 09:35
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
Result ›
09:45 - 10:05
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
20 mins
Result ›
10:15 - 10:35
Radical Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
10:45 - 11:05
Australian GT
Practice 2
20 mins
Result ›
11:15 - 11:35
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
Result ›
11:45 - 12:05
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
20 mins
12:15 - 12:35
Radical Australia
Qualifying
20 mins
12:45 - 13:05
Australian GT
Qualifying
20 mins
13:15 - 13:35
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
Result ›
13:50 - 14:40
Virgin Australia Supercars Championship
Pit Lane Walk
50 mins
15:00 - 16:00
Virgin Australia Supercars Championship
Meeting Rides
60 mins
Saturday August 23
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 08:50
Radical Australia
Race 1
10 laps
09:00 - 09:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
09:55 - 10:15
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
10:30 - 11:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
11:10 - 12:10
Australian GT
Race 1
60 mins
Result ›
12:30 - 12:40
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 26
10 mins
Result ›
12:50 - 13:00
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 27
10 mins
Result ›
13:25 - 13:45
Touring Car Masters
Race 1
10 laps
Result ›
14:25 - 15:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 26
26 laps
Result ›
15:35 - 16:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
14 laps
Result ›
16:30 - 17:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 27
26 laps
Result ›
Sunday August 24
Start / End Series Session Duration Results
08:00 - 08:20
Radical Australia
Race 2
10 laps
08:30 - 08:50
Touring Car Masters
Race 2
10 laps
Result ›
09:00 - 09:30
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
14 laps
Result ›
09:40 - 10:00
Radical Australia
Race 3
10 laps
10:30 - 11:25
True Colour Track Walk
FAN EXPERIENCE
55 mins
11:30 - 12:30
Australian GT
Race 2
60 mins
Result ›
12:40 - 13:00
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 28
20 mins
Result ›
14:05 - 14:25
Touring Car Masters
Race 3
10 laps
Result ›
14:35 - 15:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
14 laps
Result ›
15:45 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 28
51 laps
Result ›
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter