2014 ITM 500 Auckland Schedule

Thursday April 24 to Sunday April 27

Thursday April 24
Start / End Series Session Duration Results
10:25 - 10:45
GTRNZ
Practice
20 mins
10:55 - 11:15
NZ Muscle Cars
Practice
20 mins
11:25 - 11:45
NZ UDC V8 UTEs
Practice
20 mins
11:55 - 12:15
GTRNZ
Qualifying
20 mins
12:45 - 13:05
NZ Muscle Cars
Qualifying
20 mins
13:15 - 13:45
V8 Touring Cars
Practice
30 mins
13:55 - 14:15
NZ UDC V8 UTEs
Qualifying
20 mins
14:25 - 14:55
V8 Super Tourers
Practice
30 mins
Friday April 25
Start / End Series Session Duration Results
11:30 - 12:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
12:15 - 12:35
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
13:37 - 14:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 10
35 laps
Result ›
14:40 - 14:55
GTRNZ
Race
15 mins
15:05 - 15:20
NZ Muscle Cars
Race
15 mins
16:00 - 16:20
V8 Super Tourers
Qualifying
20 mins
16:30 - 16:45
NZ UDC V8 UTEs
Race
15 mins
16:55 - 17:15
V8 Touring Cars
Qualifying
20 mins
Saturday April 26
Start / End Series Session Duration Results
09:30 - 09:45
NZ UDC V8 UTEs
Race
15 mins
09:55 - 10:15
V8 Touring Cars
Race
20 mins
10:35 - 11:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
11:05 - 11:20
NZ UDC V8 UTEs
Race
15 mins
11:30 - 11:40
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 11
10 mins
Result ›
11:50 - 12:00
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 12
10 mins
Result ›
12:10 - 12:30
V8 Super Tourers
Race
20 mins
12:40 - 12:55
GTRNZ
Race
15 mins
13:05 - 13:25
V8 Touring Cars
Race
20 mins
14:05 - 14:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 11
35 laps
Result ›
15:00 - 15:10
NZ Muscle Cars
Race
10 mins
15:20 - 15:40
V8 Super Tourers
Race
20 mins
16:05 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 12
35 laps
Result ›
Sunday April 27
Start / End Series Session Duration Results
10:20 - 10:35
NZ Muscle Cars
Race
15 mins
10:45 - 11:05
V8 Super Tourers
Race
18 mins
11:15 - 11:35
V8 Touring Cars
Race
20 mins
11:45 - 12:00
GTRNZ
Race
15 mins
12:10 - 12:25
NZ UDC V8 UTEs
Race
15 mins
13:00 - 13:20
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 13
20 mins
Result ›
13:30 - 13:50
V8 Touring Cars
Race
20 mins
14:00 - 14:20
V8 Super Tourers
Race
20 mins
14:30 - 14:45
NZ Muscle Cars
Race
15 mins
15:25 - 16:49
Virgin Australia Supercars Championship
Race 13
70 laps
Result ›
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter