2013 Wilson Security Sandown 500 Schedule

Friday September 13 to Sunday September 15

Friday September 13
Start / End Series Session Duration Results
11:30 - 12:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
40 mins
Result ›
12:55 - 13:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
40 mins
Result ›
14:40 - 15:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
40 mins
Result ›
Saturday September 14
Start / End Series Session Duration Results
10:20 - 11:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
40 mins
Result ›
12:25 - 12:45
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
14:45 - 15:15
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 1
20 laps
Result ›
16:38 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 2
20 laps
Result ›
Sunday September 15
Start / End Series Session Duration Results
11:05 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Warm Up
20 mins
Result ›
13:35 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 28
161 laps
Result ›
Next Event
04 - 07 Oct 2018
Supercheap Auto Bathurst 1000
In Progress
Convert to my local time Convert to event location time
Practice 1 -
Practice 2 - Co-Drivers Only -
Practice 3 -
Practice 4 - Co-Drivers Only -
Practice 5 -
ARMOR ALL Qualifying -
Practice 6 -
ARMOR ALL Top Ten Shootout -
Warm Up -
Race 25 -
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter