2013 Tasmania Microsoft Office 365 Schedule

Friday April 05 to Sunday April 07

Friday April 05
Start / End Series Session Duration Results
11:00 - 11:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
12:15 - 12:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
13:30 - 14:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
Result ›
Saturday April 06
Start / End Series Session Duration Results
09:35 - 10:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
30 mins
Result ›
11:50 - 12:10
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
14:45 - 16:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 3
25 laps
Result ›
Sunday April 07
Start / End Series Session Duration Results
10:10 - 10:25
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
15 mins
Result ›
10:35 - 10:50
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
15 mins
Result ›
14:05 - 14:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 4
42 laps
Result ›
16:30 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 5
42 laps
Result ›
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter