2013 Sargent Security Phillip Island 360 Schedule

Friday November 22 to Sunday November 24

Friday November 22
Start / End Series Session Duration Results
11:20 - 11:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
12:50 - 13:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
14:20 - 14:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
Result ›
Saturday November 23
Start / End Series Session Duration Results
10:30 - 11:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
30 mins
Result ›
12:55 - 13:15
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
15:45 - 17:12
Virgin Australia Supercars Championship
Race 32
28 laps
Result ›
Sunday November 24
Start / End Series Session Duration Results
11:10 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
15 mins
Result ›
11:35 - 11:50
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
15 mins
Result ›
13:50 - 14:37
Virgin Australia Supercars Championship
Race 33
23 laps
Result ›
16:25 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 34
23 laps
Result ›
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter