2013 Armor All Gold Coast 600 Schedule

Friday October 25 to Sunday October 27

Friday October 25
Start / End Series Session Duration Results
09:35 - 10:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
40 mins
Result ›
11:45 - 12:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
40 mins
Result ›
13:30 - 14:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
40 mins
Result ›
15:25 - 16:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
40 mins
Result ›
Saturday October 26
Start / End Series Session Duration Results
10:30 - 11:00
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
30 mins
Result ›
11:45 - 12:15
Virgin Australia Supercars Championship
Top Ten Shootout
30 mins
Result ›
14:30 - 16:55
Virgin Australia Supercars Championship
Race 30
102 laps
Result ›
Sunday October 27
Start / End Series Session Duration Results
10:55 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
30 mins
Result ›
13:45 - 16:14
Virgin Australia Supercars Championship
Race 31
102 laps
Result ›
Next Event
04 - 07 Oct 2018
Supercheap Auto Bathurst 1000
In Progress
Convert to my local time Convert to event location time
Practice 1 -
Practice 2 - Co-Drivers Only -
Practice 3 -
Practice 4 - Co-Drivers Only -
Practice 5 -
ARMOR ALL Qualifying -
Practice 6 -
ARMOR ALL Top Ten Shootout -
Warm Up -
Race 25 -
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter