2017 Wilson Security Sandown 500 Schedule & Results

Friday September 15 to Sunday September 17

Friday September 15
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 08:50
Australian GT
Practice 1
20 mins
Result ›
09:05 - 09:25
Porsche Carrera Cup Australia
Practice
20 mins
Result ›
09:40 - 10:20
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
Result ›
10:30 - 11:00
Touring Car Masters
Practice
30 mins
Result ›
11:15 - 11:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1 (co-drivers only)
30 mins
Result ›
11:55 - 12:15
Australian GT
Qualifying 1
20 mins
Result ›
12:25 - 12:50
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
25 mins
Result ›
13:00 - 13:20
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
Result ›
13:35 - 14:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
14:15 - 14:35
Australian GT
Qualifying 2
20 mins
Result ›
14:45 - 15:25
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
Result ›
15:35 - 15:55
Touring Car Masters
Race 1
10 laps
Result ›
16:10 - 16:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3 (co-drivers only)
30 mins
Result ›
Saturday September 16
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 09:10
Australian GT
Race 1
40 mins
Result ›
09:20 - 09:35
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
15 mins
Result ›
09:45 - 10:10
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
25 mins
Result ›
10:20 - 10:35
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
Result ›
10:50 - 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
Result ›
11:30 - 11:50
Touring Car Masters
Race 2
10 laps
Result ›
12:05 - 12:45
Australian GT
Race 2
40 mins
Result ›
12:55 - 13:15
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
14 laps
Result ›
13:45 - 14:20
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Race for the Grid 1
20 laps
Result ›
14:45 - 15:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
14 laps
Result ›
15:15 - 15:45
Dunlop Super2 Series
Race 1
22 laps
Result ›
16:15 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Race for the Grid 2
20 laps
Result ›
17:10 - 17:50
Australian GT
Race 3
40 mins
Result ›
Sunday September 17
Start / End Series Session Duration Results
09:15 - 09:30
Dunlop Super2 Series
ARMOR ALL Qualifying
15 mins
Result ›
09:40 - 10:00
Virgin Australia Supercars Championship
Warm up
20 mins
Result ›
10:20 - 10:40
Touring Car Masters
Race 3
10 laps
Result ›
10:55 - 11:25
Dunlop Super2 Series
Race 2
22 laps
Result ›
11:35 - 11:45
On Track Entertainment
Retro Race Laps
10 mins
11:55 - 12:35
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
25 laps
Result ›
13:15 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 19
161 laps
Result ›
Next Event
Coates Hire Newcastle 500
In Progress
Next
Practice 1
Format
SuperStreet
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.6km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter