2015 Wilson Security Sandown 500 Results

Friday September 11 to Sunday September 13

Friday September 11
Start / End Series Session Duration Results
09:05 - 09:25
Formula 4
Practice 1
20 mins
Result ›
09:35 - 09:55
Australian GT
Practice
20 mins
Result ›
10:10 - 10:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
10:50 - 11:10
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
Result ›
11:20 - 11:45
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
25 mins
Result ›
11:55 - 12:15
Formula 4
Practice 2
20 mins
Result ›
12:30 - 13:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 (Co-Driver Only)
30 mins
Result ›
13:10 - 13:25
On Track Entertainment
Entertainment
15 mins
13:30 - 13:50
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
Result ›
14:00 - 14:20
Australian GT
Qualifying 1
20 mins
Result ›
14:35 - 15:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3 (Co-Driver Only)
30 mins
Result ›
15:15 - 15:40
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
25 mins
Result ›
15:50 - 16:10
Formula 4
Qualifying
20 mins
Result ›
16:20 - 16:40
Australian GT
Qualifying 2
20 mins
Result ›
16:50 - 17:05
ECB SuperUtes Series
Qualifying
15 mins
Result ›
17:05 - 17:10
ECB SuperUtes Series
Top Ten
5 mins
Result ›
Saturday September 12
Start / End Series Session Duration Results
09:05 - 09:30
Formula 4
Race 1
15 laps
Result ›
09:40 - 10:05
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
25 mins
Result ›
10:20 - 11:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
40 mins
Result ›
11:10 - 11:30
ECB SuperUtes Series
Race 1
12 laps
Result ›
11:40 - 12:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
17 laps
Result ›
12:20 - 12:40
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
12:45 - 13:00
On Track Entertainment
Entertainment
15 mins
13:05 - 13:30
Formula 4
Race 2
15 laps
Result ›
14:00 - 14:35
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 1 (Co-Drivers)
20 laps
Result ›
14:45 - 15:05
ECB SuperUtes Series
Race 2
12 laps
Result ›
15:15 - 15:40
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
17 laps
Result ›
16:10 - 16:45
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying Race 2 (Main Driver)
20 laps
Result ›
16:55 - 17:55
Australian GT
Race 1
46 laps
Result ›
Sunday September 13
Start / End Series Session Duration Results
09:05 - 10:05
Australian GT
Race 2
46 laps
Result ›
10:20 - 10:40
Virgin Australia Supercars Championship
Warm Up
20 mins
Result ›
10:45 - 10:55
On Track Entertainment
Entertainment
10 mins
11:05 - 11:30
Formula 4
Race 3
15 laps
Result ›
11:40 - 12:00
ECB SuperUtes Series
Race 3
12 laps
Result ›
12:10 - 12:40
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
20 laps
Result ›
13:25 - 16:55
Virgin Australia Supercars Championship
Race 24
161 laps
Result ›
Next Session
WD-40 Phillip Island 500
In Progress
Next
Race 10
Format
Super500
Hard Tyres
single driver
Championship
Track Length
4.450km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter