2014 Wilson Security Sandown 500 Schedule

Friday September 12 to Sunday September 14

Friday September 12
Start / End Series Session Duration Results
09:05 - 09:25
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
Result ›
09:35 - 09:55
Australian GT
Practice 1
20 mins
Result ›
10:05 - 10:25
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
Result ›
10:35 - 11:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
40 mins
Result ›
11:35 - 11:55
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
20 mins
Result ›
12:05 - 12:25
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
Result ›
12:35 - 13:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
40 mins
Result ›
13:35 - 13:55
Australian GT
Practice 2
20 mins
Result ›
14:05 - 14:25
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
Result ›
14:35 - 15:15
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
40 mins
Result ›
15:30 - 15:50
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
20 mins
Result ›
16:50 - 17:10
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
Result ›
17:20 - 17:50
Australian GT
Qualifying
30 mins
Result ›
Saturday September 13
Start / End Series Session Duration Results
09:05 - 09:25
ECB SuperUtes Series
Qualifying
20 mins
Result ›
09:35 - 09:55
Touring Car Masters
Race 1
12 laps
Result ›
10:05 - 10:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
40 mins
Result ›
10:55 - 11:35
Australian GT
Race 1
40 mins
Result ›
11:45 - 12:05
ECB SuperUtes Series
Race 1
12 laps
Result ›
12:15 - 12:35
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
12:50 - 13:10
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
13:35 - 14:15
Australian GT
Race 2
40 mins
Result ›
14:45 - 15:20
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - RACE 1
20 laps
Result ›
15:35 - 16:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
17 laps
Result ›
16:05 - 16:20
Touring Car Masters
Race 2
12 laps
Result ›
16:40 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - RACE 2
20 laps
Result ›
Sunday September 14
Start / End Series Session Duration Results
09:10 - 09:30
ECB SuperUtes Series
Race 2
12 laps
Result ›
09:35 - 10:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
17 laps
Result ›
10:10 - 10:25
Touring Car Masters
Race 3
8 laps
Result ›
10:35 - 10:55
Virgin Australia Supercars Championship
Warm Up
20 mins
Result ›
11:05 - 11:45
Australian GT
Race 3
40 mins
Result ›
12:00 - 12:20
ECB SuperUtes Series
Race 3
12 laps
Result ›
12:25 - 12:50
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
17 laps
Result ›
13:40 - 17:10
Virgin Australia Supercars Championship
Race 29
161 laps
Result ›
Next Session
Perth SuperSprint
In Progress
Next
Practice 1
Format
SuperSprint
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.423km
what's on
  • CHECK BACK SOON
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter