2014 Sydney NRMA 500 schedule

Friday December 05 to Sunday December 07

Friday December 05
Start / End Series Session Duration Results
08:30 - 08:40
Heritage Touring Cars
Practice
10 mins
09:05 - 09:20
On Track Entertainment
JCB Backhoe/Jump Truck
15 mins
09:30 - 09:50
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
20 mins
Result ›
10:00 - 10:20
V8 Touring Cars
Practice 1
20 mins
10:35 - 11:05
Dunlop Super2 Series
Practice 1
30 mins
Result ›
11:15 - 11:35
Heritage Touring Cars
Demonstration
20 mins
11:45 - 12:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
20 mins
Result ›
12:15 - 12:35
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
Result ›
13:10 - 13:40
Dunlop Super2 Series
Practice 2
30 mins
Result ›
13:50 - 14:10
V8 Touring Cars
Practice 2
20 mins
14:20 - 14:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
20 mins
Result ›
14:50 - 15:10
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
Result ›
15:20 - 15:45
Dunlop Super2 Series
Meeting Rides
25 mins
15:55 - 16:25
Virgin Australia Supercars Championship
Meeting Rides
30 mins
16:35 - 16:55
V8 Touring Cars
Qualifying
20 mins
Saturday December 06
Start / End Series Session Duration Results
07:45 - 08:15
On Track Entertainment
NRMA Track Time
30 mins
08:25 - 08:45
V8 Touring Cars
Race 1
9 laps
09:00 - 09:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
20 mins
Result ›
09:30 - 09:50
ECB SuperUtes Series
Qualifying
20 mins
Result ›
09:55 - 10:10
On Track Entertainment
JCB Backhoe/Jump Truck
15 mins
10:10 - 10:40
On Track Entertainment
NRMA Pit Lane Walk
30 mins
10:45 - 11:05
V8 Touring Cars
Race 2
9 laps
11:15 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 36
10 mins
Result ›
11:35 - 11:45
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 37
10 mins
Result ›
12:00 - 12:20
ECB SuperUtes Series
Race 1
9 laps
Result ›
12:35 - 13:15
Dunlop Super2 Series
Qualifying
30 mins
Result ›
13:25 - 13:45
Heritage Touring Cars
Demonstration
20 mins
14:30 - 15:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 36
37 laps
Result ›
15:50 - 16:30
Dunlop Super2 Series
Race 1
23 laps
Result ›
16:50 - 17:55
Virgin Australia Supercars Championship
Race 37
37 laps
Result ›
Sunday December 07
Start / End Series Session Duration Results
08:10 - 08:30
V8 Touring Cars
Race 3
9 laps
08:45 - 09:20
Dunlop Super2 Series
Qualifying
30 mins
Result ›
09:30 - 09:50
ECB SuperUtes Series
Race 2
9 laps
Result ›
10:05 - 10:50
True Colour Track Walk
True Colour Track Walk
45 mins
10:10 - 10:25
On Track Entertainment
JCB Backhoe
15 mins
10:25 - 10:40
On Track Entertainment
Jump Truck
15 mins
11:05 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying - Race 38
20 mins
Result ›
11:40 - 12:00
Heritage Touring Cars
Demonstration
20 mins
12:30 - 13:10
Dunlop Super2 Series
Race 2
23 laps
Result ›
13:30 - 14:00
Virgin Australia Supercars Championship
Top 10 Shootout
30 mins
Result ›
14:15 - 14:35
ECB SuperUtes Series
Race 3
9 laps
Result ›
14:45 - 15:00
On Track Entertainment
Driver's Parade
15 mins
15:40 - 17:40
Virgin Australia Supercars Championship
Race 38
74 laps
Result ›
Next Session
WD-40 Phillip Island 500
In Progress
Next
Race 10
Format
Super500
Hard Tyres
single driver
Championship
Track Length
4.450km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter