2014 Plus Fitness Phillip Island 400 schedule

Friday November 14 to Sunday November 16

Friday November 14
Start / End Series Session Duration Results
09:30 - 09:50
Sports GT's
Practice 1
20 mins
10:05 - 10:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice - Part 1
20 mins
Result ›
10:40 - 11:10
On Track Entertainment
Safety and Course Car Rides
30 mins
10:45 - 11:00
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
15 mins
11:10 - 11:30
Touring Car Masters
Practice 1
20 mins
Result ›
11:45 - 12:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice - Part 2
20 mins
Result ›
12:20 - 12:40
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
Result ›
12:50 - 13:05
On Track Entertainment
Entertainment
15 mins
13:15 - 13:35
Sports GT's
Practice 2
20 mins
13:50 - 14:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice - Part 3
20 mins
Result ›
14:25 - 14:45
Touring Car Masters
Practice 2
20 mins
Result ›
15:00 - 15:10
Virgin Australia Supercars Championship
V8TV Track Time
10 mins
15:25 - 15:45
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
Result ›
16:00 - 16:30
Virgin Australia Supercars Championship
Meeting Rides
30 mins
16:40 - 17:00
Touring Car Masters
Meeting Rides
20 mins
Saturday November 15
Start / End Series Session Duration Results
09:40 - 10:00
Aussie Racing Cars
Race 1
8 laps
Result ›
10:15 - 10:35
Sports GT's
Qualifying
20 mins
10:50 - 11:10
Touring Car Masters
Qualifying
20 mins
Result ›
11:20 - 11:35
On Track Entertainment
Entertainment
15 mins
11:50 - 12:00
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying ( Race 33 )
10 mins
Result ›
12:10 - 12:20
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying ( Race 34 )
10 mins
Result ›
12:35 - 12:55
Aussie Racing Cars
Race 2
8 laps
Result ›
13:00 - 13:20
On Track Entertainment
Safety and Course Car Rides
25 mins
13:05 - 13:20
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
15 mins
13:30 - 13:50
Sports GT's
Race 1
8 laps
14:30 - 15:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 33
23 laps
Result ›
15:30 - 15:50
Touring Car Masters
Race 1
10 laps
Result ›
16:00 - 16:15
On Track Entertainment
Entertainment
15 mins
16:35 - 17:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 34
23 laps
Result ›
Sunday November 16
Start / End Series Session Duration Results
09:40 - 10:00
Aussie Racing Cars
Race 3
8 laps
Result ›
10:10 - 11:10
Virgin Australia Supercars Championship
True Colour Track Walk
60 mins
11:15 - 11:25
On Track Entertainment
Entertainment
10 mins
11:30 - 11:50
Touring Car Masters
Race 2
10 laps
Result ›
12:00 - 12:20
Aussie Racing Cars
Race 4
8 laps
Result ›
12:30 - 12:50
Sports GT's
Race 2
8 laps
13:05 - 13:25
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying ( Race 35 )
20 mins
Result ›
13:40 - 14:00
Touring Car Masters
Race 3
10 laps
Result ›
14:05 - 14:35
On Track Entertainment
Safety and Course Car Rides
30 mins
14:10 - 14:25
On Track Entertainment
Pit Lane Walk
15 mins
14:40 - 15:00
Sports GT's
Race 3
8 laps
15:05 - 15:20
On Track Entertainment
Entertainment
15 mins
15:55 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 35
45 laps
Result ›
Next Session
WD-40 Phillip Island 500
In Progress
Next
ARMOR ALL Qualifying - Race 10
Format
Super500
Hard Tyres
single driver
Championship
Track Length
4.450km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter