2014 Castrol Gold Coast 600 Schedule

Friday October 24 to Sunday October 26

Friday October 24
Start / End Series Session Duration Results
09:00 - 09:20
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
Result ›
09:35 - 10:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1 - ALL DRIVERS
30 mins
Result ›
10:20 - 10:40
ECB SuperUtes Series
Practice 1
20 mins
Result ›
10:50 - 11:10
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
20 mins
Result ›
11:55 - 12:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 - CO-DRIVERS
30 mins
Result ›
13:40 - 14:10
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3 - CO-DRIVERS
30 mins
Result ›
14:25 - 14:45
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
Result ›
14:55 - 15:15
ECB SuperUtes Series
Practice 2
20 mins
Result ›
15:30 - 16:00
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4 - ALL DRIVERS
30 mins
Result ›
16:15 - 16:35
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
20 mins
Result ›
17:00 - 17:20
Aussie Racing Cars
Race 1
12 laps
Result ›
17:30 - 19:30
Support Categories
Sea FM Friday Night Drags
120 mins
Saturday October 25
Start / End Series Session Duration Results
08:40 - 09:00
ECB SuperUtes Series
Qualifying
20 mins
Result ›
09:10 - 09:30
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
Result ›
09:35 - 09:50
Support Categories
JCB GT Backhoe
15 mins
09:55 - 10:15
Support Categories
Pit Lane Walk
15 mins
09:55 - 10:55
Support Categories
Runners Hot Lap - FUN RUN
60 mins
11:00 - 11:20
Aussie Racing Cars
Race 2
12 laps
Result ›
11:35 - 11:55
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
12:10 - 12:30
ECB SuperUtes Series
Race 1
12 laps
Result ›
12:40 - 13:10
Virgin Australia Supercars Championship
Top Ten Shootout
30 mins
Result ›
13:20 - 13:45
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
16 laps
Result ›
14:40 - 16:55
Virgin Australia Supercars Championship
Race 31
102 laps
Result ›
Sunday October 26
Start / End Series Session Duration Results
08:00 - 08:10
Support Categories
Entertainment Session
10 mins
08:30 - 08:50
Aussie Racing Cars
Race 3
12 laps
Result ›
09:00 - 09:20
ECB SuperUtes Series
Race 2
12 laps
Result ›
09:30 - 09:55
Porsche Carrera Cup Australia
Race 2
16 laps
Result ›
10:05 - 10:25
Support Categories
Pit Lane Walk
20 mins
10:35 - 10:55
Aussie Racing Cars
Race 4
12 laps
Result ›
11:00 - 11:20
Support Categories
Entertainment Session
20 mins
11:25 - 11:45
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
12:00 - 12:20
ECB SuperUtes Series
Race 3
12 laps
Result ›
12:30 - 13:00
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
21 laps
Result ›
13:55 - 16:10
Virgin Australia Supercars Championship
Race 32
102 laps
Result ›
Next Session
Perth SuperSprint
In Progress
Next
Practice 1
Format
SuperSprint
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.423km
what's on
  • CHECK BACK SOON
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter