2013 Sydney NRMA Motoring and Services 500 Schedule

Friday December 06 to Sunday December 08

Friday December 06
Start / End Series Session Duration Results
09:50 - 10:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
11:00 - 11:40
Dunlop Super2 Series
Practice 1
40 mins
Result ›
11:55 - 12:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
13:10 - 13:40
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
Result ›
13:55 - 14:35
Dunlop Super2 Series
Practice 2
40 mins
Result ›
14:50 - 15:20
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
30 mins
Result ›
Saturday December 07
Start / End Series Session Duration Results
11:10 - 11:40
Dunlop Super2 Series
Qualifying
30 mins
Result ›
12:05 - 12:32
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
14:05 - 14:35
Virgin Australia Supercars Championship
Top Ten Shootout
30 mins
Result ›
14:50 - 15:28
Dunlop Super2 Series
Race 1
17 laps
Result ›
17:10 - 19:20
Virgin Australia Supercars Championship
Race 35
74 laps
Result ›
Sunday December 08
Start / End Series Session Duration Results
12:40 - 13:00
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
13:25 - 13:55
Dunlop Super2 Series
Race 2
17 laps
Result ›
15:05 - 17:15
Virgin Australia Supercars Championship
Race 36
74 laps
Result ›
Next Session
WD-40 Phillip Island 500
In Progress
Next
Race 10
Format
Super500
Hard Tyres
single driver
Championship
Track Length
4.450km
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter