2013 SKYCITY Triple Crown Schedule

Friday June 14 to Sunday June 16

Friday June 14
Start / End Series Session Duration Results
10:25 - 10:55
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
Result ›
12:00 - 12:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2
30 mins
Result ›
13:35 - 14:05
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
Result ›
15:15 - 15:45
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 4
30 mins
Result ›
Saturday June 15
Start / End Series Session Duration Results
11:00 - 11:20
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
20 mins
Result ›
13:00 - 13:30
Virgin Australia Supercars Championship
Top Ten Shootout
1 laps
Result ›
15:10 - 16:45
Virgin Australia Supercars Championship
Race 17
42 laps
Result ›
Sunday June 16
Start / End Series Session Duration Results
09:55 - 10:10
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
15 mins
Result ›
10:20 - 10:35
Virgin Australia Supercars Championship
Qualifying
15 mins
Result ›
13:15 - 14:05
Virgin Australia Supercars Championship
Race 18
35 laps
Result ›
15:45 - 16:35
Virgin Australia Supercars Championship
Race 19
35 laps
Result ›
Next Session
Perth SuperSprint
In Progress
Next
Practice 1
Format
SuperSprint
Soft Tyres
single driver
Championship
Track Length
2.423km
what's on
  • CHECK BACK SOON
Stay In The Know
Sign up to the Virgin Australia Supercars Championship Newsletter